08-442 48 99

info@earstore.se

Ny Bra Hörsel-mottagning på uppdrag av Stockholms Läns Landsting

11

Jun

2018

I april 2018 slog Bra Hörsel upp dörrarna till vår auktoriserade hörselmottagning i Sollentuna, där vi jobbar på uppdrag av Stockholms Läns landsting.

Detta innebär att du som kund kan komma till oss och prova ut hörapparater och andra hjälpmedel, antingen ur landstingets upphandlade sortiment eller via Fritt Val. Med Fritt Val har du möjlighet att få ersättning om du önskar hörselhjälpmedel som finns utanför landstingets sortiment.

Eftersom vi är leverantörsoberoende kan du vara säker på att du har möjlighet att få ta del av den allra senaste tekniken baserad på landvinningar inom hela hörselindustrin. Vi är stolta över att även kunna hjälpa till med arbetshjälpmedel och hörselskydd.

Dessutom – som kund hos Bra Hörsel får du tillgång till ett  förstklassigt sortiment av förbrukningstillbehör och trådlösa tillbehör inom hörsel via vår sida earstore.se.

Missa inte våra kampanjer och även vår outlet, som snart kommer att fyllas på med produkter. På earstore.se hittar du även de rätta verktygen för att kunna åstadkomma förändringar i samhället när det gäller att höra.

Kontakta oss så berättar vi mer om Bra Hörsel och Earstore!