08-442 48 99

info@earstore.se

Bra Hörsel och Earstore har ny ägare

01

Jun

2017

Idag är det 1 juni och vi kliver inte bara in i en sommarmånad utan även in i ett nytt samarbete med en aktör på marknaden som har lång erfarenhet av hörsel, AB Transistor.

Vi är mycket glada och stolta över att vi från och med idag har AB Transistor som våra nya ägare. Många känner säkert till företaget, men för er som inte vet vilka de är kan vi berätta att de i många år arbetat med att utveckling och leverera hörseltekniska hjälpmedel för arbetsmiljö, skolmiljö och hemmiljö. Läs mer på deras hemsida www.transistor.se.

Med andra ord är AB Transistor ett perfekt komplement till Bra Hörsel, som provar hörapparater. AB Transistor har också många produkter som vi kommer att sälja på vår webshop www.earstore.se.

Vi är övertygade om att Transistors gedigna kunskap och breda produktsortiment inom hörsel tillsammans med vår erfarenhet av mottagningsverksamhet och internetförsäljning, kommer att göra att vi kan erbjuda våra kunder ännu bättre hörsellösningar och service.

Hur påverkar det här dig som kund?

  • All personal går över till det nya företaget, även alla audionomer. Så den audionom ni träffat tidigare, kommer att finnas kvar.
  • Våra lokaler på Brännkyrkagatan 80 i Stockholm kommer vi så småningom att flytta ur, då hyreskontraktet löper ut efter sommaren.
  • Fabricio som är servicetekniker, kommer att flytta till AB Transistors egen serviceenhet i Sollentuna. Den flytten kommer inom ett par veckor.
  • Earstore, vår webshop, kommer också att flyttas över till Sollentuna och ha samma service som tidigare.
  • Vi kommer att tillhöra Transistor Retail Sweden AB, så ser ni det namnet är det vi, men vi kommer fortfarande att heta Bra Hörsel och Earstore.

Vår övertygelse är att denna nya struktur blir övervägande positiv för dig som Bra Hörselkund, då den för med sig ett kompletterande produktutbud inom hörseltekniska hjälpmedel att använda tillsammans med hörapparaterna och även utökad kompetens.