08-442 48 99

info@earstore.se

Teaterbesök – men ingen telespole i hörapparaterna?

14

Dec

2017

Alla som har hörapparater vet hur rent och tydligt ljudet kan bli om man använder hörapparaternas slingläge under till exempel teaterbesöket. Alla viskningar och godispappersprassel runt omkring sorteras bort och kvar blir en närmast störningsfri lyssning från teaterpjäsen.

Plötsligt behöver du inte alls anstränga dig för att höra, du kan luta dig tillbaka och njuta och följa med vad som sägs på scenen.

Men hur gör du om din hörapparat saknar telespole? Det händer ibland om man valt en mycket liten hörapparat, då telespolen helt enkelt inte får plats. Ska du behöva riskera att inte höra vad som sägs på scenen och behöva sitta på helspänn under hela teaterföreställningen? Inte mycket valuta för pengarna precis, mest irritation och besvikelse.

Men det finns en enkel lösning! Om din hörapparat saknar telespole, så att du inte kan lyssna via slingan, kan du istället använda dig av LoopBuds.

LoopBuds ser ut som ett vanligt headset till mobilen, men innehåller en slingmottagare. Detta headset kopplar du till din mobiltelefon och därmed kan du också lyssna via slingan. Störningsfritt och med klart och tydligt ljud, precis som om du använde hörapparater med telespole.

Dina LoopBuds kan du beställa på http://transistor.se/sv/loopbuds-horlurar-med-slingmottagare.html