08-442 48 99

info@earstore.se

Din hörselklinik på nätet!

Med earstore clinic  kan vi erbjuda hjälp med hörsel på distans och med vår mobila utrustning kan vår audionom ta sig till olika platser för utförande av avtryckstagning för hörselskydd, hörseltest, hörapparatsprogrammering m.m. Det kan ske som ett komplement till landstingets hörselvård där vi exempelvis kan hjälpa till med hembesök, arbetsplatsanpassningar, arbetshjälpmedel, avtryckstagning för hörselskydd m.m. Vi kan också erbjuda dig osm kund att köpa hörapparater om du väljer att gå privat.

Göteborg

För alla våra fd kunder i Bra Hörsel kan vi nu erbjuda hjälp av audionom genom earstore clinic där vi har vår audionom på plats i den lokal vi disponerar på Fabriksgatan 7 (Regus). Obs! Endast bokade besök.

Stockholm

För er som är kund hos fd Bra Hörsel i Stockholm kan vi erbjuda hjälp med service av hörapparater samt nyutprovning av hörapparater via vår samarbetspartner. Från och med november-december 2019 räknar vi med att det kommer gå att boka tid i earstore clinic även i Stockholm.  Håll utkik efter bokningsbara tider!