08-442 48 99

info@earstore.se

Dick Andreasson

”Jag och mina närstående märkte under ganska lång tid att hörseln försämrats, men jag trodde det var så det blev i min ålder. Jag kan inte säga att det besvärade, iallafall inte så mycket att jag tog tag i det, en orsak till var att jag sett min fars hjälpmedel, sådana klumpar kunde jag inte tänka mig.
Vändningen kom på vår semester till Barbados där gick en ung pappa omkring med små smidiga hörapparater som knappt syntes, jag sa till min fru att sådana skulle jag vilja pröva frågan var bara var man hittar dom.
Strax efter vi kommit hem såg jag er annons där ni bjöd in till information och visning av produkterna. Utan alltför stora förhoppningar gick jag dit för att lyssna och titta det blev en stor AHA upplevelse. Vi kom snabbt överens om en tid för undersökning och test av er apparat, som passade mig som en handske jag trivdes ifrån första början.
Hela upplevelsen var ifrån början väldigt positiv och jag bemöttes hela tiden oerhört proffsigt. Det var inga problem att få en tid för justeringar utan fungerade mycket bra. Den stora förändringen för mig är nog numera när jag tar ut apparaterna, min första tanke varje gång, hörde jag verkligen så illa och varför tog jag inte i det tidigare. En farhåga som jag hade var att det skulle klia och kanske ge eksem, inget av detta skedde utan dom fungerar alldeles utmärkt, inga besvär eller obehag alls. En annan källa till oro var hur det skulle fungera på jobbet där jag sitter i en radiocentral med ständig trafik i etern, inte heller detta orsakade problem utan allt har fungerat ifrån första dagen. Detta gör att jag varmt kan rekommendera er produkt till alla som behöver.”

Dick Andreasson, 61 år, som använder Xino 110 RIC