08-442 48 99

info@earstore.se

Lavdim

”Hej, mitt namn är Lavdim och jag är 27 år gammal. Min hörselskada märktes när jag var 14 år och fick testa mig hos audionomen. Det visade sig att jag hörde sämre men inte alltför dåligt. Jag fick då hörapparat bakom örat, bara på vänster sida som jag skulle använda och vänja mig vid. Gjorde jag det? Nej, då undrar man varför? För att jag inte tyckte att det var så kul med något bakom örat som syntes och kände mig då retad.
Med tiden började jag höra lite sämre, vid 20 års ålder fick jag hörapparat till högra örat med. Men jag använde dem aldrig, inte så ofta i alla fall. Eftersom de flesta av mina kompisar var hörande så skämdes jag. Jag ville inte bli retad eller mobbad. Så jag sökte upp något som skulle rädda mig, något som inte syns, så jag kunde känna mig trygg.

På Starkey hittade jag något jag länge drömt om, Soundlens. Jag gick in på deras sida och tog information. Jag blev så glad och kunde inte vänta till min tidsbokning för utprovning hos Bra Hörsel i Danderyd. Vi gjorde mätningar och anpassning för öronen. Efter en vecka tillverkades de och jag fick gå och justera ljudet.
Jag kände mig som en ny människa, kunde höra precis allt, varenda detalj och röst. Jag missade så mycket innan, kände mig dum och efterbliven. Nu satt allt på plats, jag fick nya möjligheter och alternativ i livet. Blev mer social av mig och hängde med i sammanhang.
Soundlens sitter inne i hörselgången och de är så små så de syns inte. De gör att jag får en bättre talförståelse i bullriga miljöer och slipper anstränga mig och så återskapas svårhörda ljud i ett lägre frekvensområde. Det gör att hörseln förbättras och jag missar inget.

Så tillhör du dem som vill ha en hörapparat som fungerar bra men inte syns? Då ska du inte tveka att vända dig till Bra Hörsel. De har den senaste teknologin man kan finna i hörapparater. Tro mig, ni kommer inte att bli besvikna, för jag är överlycklig!”

Lavdim, 27 år, som använder SoundLens 110