08-442 48 99

info@earstore.se

Allt du behöver för att höra bättre

earstore | Bra Hörsel är ett unikt koncept i Sverige för dig som vill komma åt ett fullbrett utbud inom hörsel och hörteknik tillsammans med ett personligt bemötande. Om du redan går till en hörcentral kan vi hjälpa dig med sådant som inte hörcentralen hinner med eller har i sitt uppdrag. Exempelvis funktionalitet som styrs genom mobiltelefonen till hörapparaterna, trådlösa mikrofoner som gör att du kan höra vad andra säger trots att du befinner dig  i en bullrig restaurang och mycket mer. Men hjälper naturligtvis även dig om aldrig varit i kontakt med någon kring hörsel och vill börja resan mot bättre hörsel. Vi har en kostnadsfri rådgivningstjänst som bland annat är bemannad av legitimerade audionomer.

Vi har två egna mottagningar – en i Stockholm på Bergkällavägen 23 i Sollentuna och en i Göteborg vid Lilla Bommen 6. Vi samarbetar också med andra mindre mottagningar runtom i landet för att kunna ge dig bra service. Vill du köpa hörapparater privat har vi också det vassaste sortimentet.

Vi hjälper till med:

  • utprovning av trådlösa tillbehör till alla hörapparatsfabrikat
  • ansökan till försäkringskassan eller arbetsförmedling för utprovning av arbetstekniska hjälpmedel – expertutredning, installation m.m.
  • övriga hörhjälpmedel så som varseblivning, tal-till-text-system m.m.
  • akustikanpassningar
  • avtryckstagning för individuella hörselskydd och simproppar

Mottagningen är öppen helgfri vardag måndag-fredag 8.00 – 16.30. Obs! Endast bokade besök.